O nama

Delfin servis je osnovan 2003. godine i bavi se servisiranjam ronilačke opreme, kompresora za medicinski vazduh i izolacionih aparata. Pored servisiranja zastupnici smo i Bauer-Poseidon kompresora i posredujemo u prodaji njihovih kompresora i prateće opreme. Takođe nudimo i nabavku ronilačke opreme prema Vašim potrebama i željama. U ponudi imamo i polovne, reparirane kompresore.

Naš serviser poseduju dugogodišnje iskustvo u servisiranju (preko 30 godina), poseduje sertifikat kao ovlašćeni serviser Bauer kompresora i zato možemo da Vam ponudimo 100% kvalitet usluge, po najpristupačnijim cenama. Popravka se vrši u potpuno opremljenom servisu koji se nalazi u Sremskoj Kamenici.

Za sve opravke dajemo garanciju na uslugu i na delove godinu dana. Prilikom servisiranja ronilačke opreme, kompresora i izolacionih aparata ugrađujemo samo originalne rezervne delove i takođe posedujemo delove za popravku u sopstvenom magacinu za većinu tipičnih kvarova.

Kvalitet naših usluga zasnovan je na poznavanju potreba klijenata tako da u svakoj mogućnosti svoju uslugu dopunjujemo komunikacijom, dinamičnošću, optimalnim rokovima i privlačnim cenama, jer je za nas klijent uvek na prvom mestu, što dokazuje i naša lista referenci. Ono što nas izdvaja u odnosu na druge je kvalitet usluge – stručnost, efikasnost i fleksibilnost.

Potrudili smo se da Vam u okviru naše stranice obezbedimo potrebne informacije o uslugama koje nudimo. Ukoliko ovde ne nađete odgovor na Vaše pitanje, slobodno nas pozovite ili pošaljite e-mail, i potrudićemo se da u što kraćem roku odgovorimo na Vaša pitanja. Naše kontakt podatke možete naći ovde.

Naše radno vreme je od 07.30 – 15.30, ali za vas smo na raspolaganju
i nakon radnog vremena.

 

IZDVOJENE REFERENCE

  • MUP R Srbije – SAJ
  • Vojska Srbije
  • Vojska Crne Gore
  • MUP Republike Srpske
  • Institut za zaštitu na radu
  • Ronilački klub H2O, Beograd
  • Sve reference…

SERTIFIKAT